کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

Blog Article

درباره تفاوت کامپوزیت ونیر با روکش های دندانی چه می‌دانید؟

آماده کردن سطح دندان‌ها با مواد باند‌کننده: سطح دندان‌ها با مواد باند‌کننده آماده می‌شود تا کامپوزیت به خوبی به دندان بچسبد.

این مسئله می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. اگر دندان‌ها تراش خورده باشند، علت ممکن است همین تراش باشد. تاثیر مواد استفاده شده حین کار یا دستکاری لثه نیز می‌تواند نقش داشته باشد.

هزینه کامپوزیت دندان تا حدود زیادی به برند و نوع کامپوزیتی که استفاده می‌شود، بستگی دارد. همچنین گاهی برخی کلینیک‌ها برای تعداد بالای واحدهای کامپوزیتی تخفیف قائل می‌شوند.

در این مقاله آموختیم که کامپوزیت دندان چیست و چگونه انجام میشود و فهمیدیم که به عنوان یک روش ترمیمی در حوزه دندانپزشکی با ویژگی‌های منحصر به فرد خود، جایگاه مهمی در ارتقاء زیبایی و سلامت دندانها دارد.

پس از اسیدشویی، لایه‌ای از کامپوزیت بر روی دندان اعمال می‌شود. این لایه شامل ماتریس رزین و ذرات پرکننده است. دندانپزشک با کمک اپلیکاتور، مقدار کمی پلاستیک مایع یا عامل باندینگ را روی ناحیه اسیدشویی شده می‌مالد. دندانپزشک ممکن است مقداری فشار هوا را روی عامل باندینگ اعمال کند تا از نازک و یکنواخت بودن لایه اطمینان حاصل کند.

تفاوت قیمت به این دلیل است که هر کلینیک دندانپزشکی برای ارائه خدمات کامپوزیت دندان، تعرفه خود شرایط کامپوزیت دندان را تعیین می‌کند که می‌تواند تحت تأثیر عواملی نظیر کیفیت مواد، کیفیت کار دندانپزشک، برند مورد استفاده و سایر متغیرهای مرتبط باشد.

نگران مخارج درمان نباشید. می‌توانید هزینه را به‌صورت اقساطی پرداخت کنید.

کامپوزیت یک راه حل متداول و موثر برای ترمیم دندانهاست، اما ممکن است برای برخی افراد مناسب نباشد. برای مثال در موارد آسیب دیدگی شدید دندان که ترمیم با کامپوزیت کارآمد نباشد، افراد به روش‌های درمانی دیگر نظیر ایمپلنت دندان نیاز دارند.

برند کامپوزیت دندان به کار رفته برای شما رو ما نمی دونیم چیه، و از طرفی هنر دست و مهارت پزشک اولیه هم تاثیر گذار هست برای همین توصیه میشه به همان کلینیک اولیه مراجعه کنید.

افرادی که دندان‌های آن‌ها شدیدا نامرتب و نامنظم است، باید از دیگر روش‌های درمانی نظیر ارتودنسی برای رفع مشکل خود استفاده کنند.

رفع فاصله‌های کوچک میان دندان: کامپوزیت می‌تواند برای ترمیم فاصله‌های بین دندان‌ها (دندان‌های میانی) استفاده شود.

 کامپوزیت دندان کاربردهای زیادی دارد. این ماده به قدری مفید و کاربردی است که حتی از آن برای اتصال براکت‌ به دندان‌ها در ارتودنسی استفاده می شود. از دیگر کاربردهای آن:

برای اینکه بفهمیم مراحل کامپوزیت دندان چگونه است باید از اولین قدم شروع کنیم. در مرحله اول، دندانپزشک به خوبی دندان‌های شما را بررسی کرده و در صورت مشکلاتی از قبیل پوسیدگی ابتدا برای رفع این مشکلات اقدام کنید. همچنین دندانپزشک با توجه به شرایط فک و دندان‌هایتان مشورت‌های لازم درباره انجام کامپوزیت را به شما می‌دهد.

Report this page